82 σπουδαστές μας πήραν μέρος στο Μαραθώνιο 2016
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Απρίλιος 2016


Κυριακή, 3 Απριλίου 2016… Οι περισσότεροι πήραμε θέση στην αφετηρία του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μέτρων. Οι τολμηροί, πάλι, σπουδαστές του Β2 ρίχτηκαν στη σκληρή μάχη των 10 χιλιομέτρων! Το σημαντικό όμως είναι, πως για ακόμη μία φορά, ήμασταν όλοι εκεί και η μεγάλη, «δεμένη» ομάδα του Russian Word έδωσε δυναμικό παρόν και στο σπουδαίο αθλητικό – πολιτιστικό γεγονός του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». Περάσαμε όμορφα, γυμνάζοντας το σώμα αλλά και το μυαλό μας. Εκτονώσαμε με τον καλύτερο τρόπο το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αναζωογονηθήκαμε. Κοπιάσαμε λίγο αλλά συνάμα ανανεώσαμε και τις δυνάμεις μας και κοιτάμε πλέον με αποφασιστικότητα και σιγουριά μπροστά, προς τον τερματισμό μιας χρονιάς, που σιγά-σιγά μπαίνει και αυτή στην τελική της ευθεία.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δυναμικά και για τους επόμενους στόχους μας, για τους επόμενους τερματισμούς μας.

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

  • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 2310220822
  • Email: info@russianword.gr
  • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…