Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Αγαπητοί φίλοι!

Για τη δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να προσκομίζουν αυτοπροσώπως ή να αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του κέντρου «Russian word» (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τις 2 σχετικές αιτήσεις και αντίγραφο της ταυτότητας. Σε περίπτωση επαναληπτικής συμμετοχής σε συγκεκριμένες μόνο ενότητες της εξέτασης, οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να προσκομίζουν τη βεβαίωση συμμετοχής στην προηγούμενη εξέταση.

Το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων θα σας είναι γνωστό στις αρχές Ιανουαρίου (για την Α' εξεταστική) και τέλη Μαΐου (για την Β' εξεταστική). Καταβάλλεται προσπάθεια για όσους από εσάς θα έλθετε από άλλες πόλεις και με γνώμονα αποκλειστικά τη δική σας διευκόλυνση και την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας σας αφενός μεν να εξεταστείτε εντός των ημερών Σαββάτου ή Κυριακής αφετέρου δε να ολοκληρώσετε όλες τις ενότητες της εξέτασης εντός μίας μόνον ημέρας.

Από την πλευρά μας, το «Russian Word» ως έχον την ευθύνη για την υλικοτεχνική υποστήριξη διενέργειας των εξετάσεων από κοινού με το Εξεταστικό Κέντρο του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης που τις διεξάγει, επιθυμούμε να Σας διαβεβαιώσουμε, ότι μεριμνούμε και θα εξακολουθούμε να φροντίζουμε και καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων για την άρτια οργάνωσή τους, ώστε κατά την παρουσία Σας και τη συμμετοχή Σας σε αυτές όχι μόνο να μην ανακύψουν το παραμικρό πρόβλημα και ταλαιπωρία για τον καθένα από Εσάς αλλά, το βασικότερο, να εξασφαλίσουμε για εσάς συνθήκες άψογες, ατμόσφαιρα ευχάριστη και κλίμα φιλικό, που θα Σας βοηθήσουν να αξιοποιείστε το σύνολο των γνώσεών Σας και να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων Σας – όροι θεμελιώδεις για ένα επιτυχές αποτέλεσμα!

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση για οποιοδήποτε ζήτημα.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και τη συνεργασία Σας!
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…