Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2019-2020
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

10 Ιανουάριος 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΈΤΟΣ 2019-2020

Οι έγγραφες στα Νέα τμήματα Ρωσικών συνεχίζονται!
Τηλ. επικοινωνίας: 2310-220822.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του κέντρου μας στο τηλέφωνο: 2310-220822.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να γραφτείτε στα νέα τμήματα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στα μαθήματα

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε!

Στην αφετηρία του νέου εκπαιδευτικού έτους 2019 – 2020 το «Russian Word» αναδεικνύεται, για μια ακόμη χρονιά, ο πρωταγωνιστής της δικής σου τελικής επιλογής! Κι αυτό δεν μπορεί παρά αφενός μεν να μας τιμά και να μας χαροποιεί αφετέρου δε να μας επιβάλει να σταθούμε με ακόμη μεγαλύτερη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό απέναντί σου, προκειμένου να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των απαιτήσεών σου. Για το λόγο αυτό και δεδομένης της αυξημένης πληρότητας των τμημάτων που ρίχτηκαν ήδη στη φετινή εκπαιδευτική «μάχη» από την 1η Οκτωβρίου, το Κέντρο μας προχωράει στην κατάρτιση και νέων τμημάτων όλων των επιπέδων γλωσσομάθειας, τα οποία προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους, τόσο σε πρωινές όσο και σε απογευματινές ώρες, στις 14/10/2019.

  • Κόστος συμμετοχής σε πρόγραμμα Αρχαρίων: 65 ευρώ το μήνα (4 ακ. ώρες την εβδομάδα).
  • Διάρκεια: Οκτώβριος 2019 - Φεβρουάριος 2020.
  • Πρώτο πτυχίο: 21-23/02/2020 στη έδρα του Russian Word*.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να εξασφαλίσεις τη θέση σου σε ένα από αυτά, μπορείς να επισκέπτεσαι τη γραμματεία Κέντρου μας (Εθν. Αμύνης 9, 8ος όροφος) καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 12:00 έως 22:00. Τηλ. 2310.220822/ 6977719201.

*To Russian Word έχει την ευθύνη να αποτελεί, βάσει σχετικών μνημονίων συνεργασίας, αφενός μεν από το 2016 επίσημο εξεταστικό κέντρο πιστοποίησης της ρωσικής ως ξένης γλώσσας αφετέρου δε, από τα μέσα του 2018, το πρώτο και μοναδικό έως σήμερα «Γραφείο Εκπροσώπησης του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης» στην Ελλάδα.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα για την ορθότερη κατανομή σας στο τμήμα:

Τμήμα για
Invalid Input

Επίπεδο
Invalid Input

Επιλέξτε τμήμα
Invalid Input

Προτιμώμενη ώρα
Invalid Input

Ονοματεπώνυμο (*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Κινητό
Invalid Input

Σημειώσεις
Invalid Input

Δείξτε ότι είστε άνθρωπος
Invalid Input

*Κάνοντας κλικ στο κουμπί, μεταβιβάζετε τα στοιχεία που έχετε εισαγάγει στο έντυπο επικοινωνίας και δηλώνετε σύμφωνος/-η ως προς το να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να απαντήσουμε στο ερώτημά σας και να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, τα στοιχεία σας θα διαγραφούν άμεσα. Διαφορετικά, τα στοιχεία σας θα διαγραφούν, όταν θα έχουμε επεξεργαστεί το αίτημά σας ή όταν θα έχει εκλείψει ο σκοπός της αποθήκευσής τους.

Αγαπητοί υποψήφιοι σπουδαστές του Russian Word:

Σας ενημερώνουμε πως από τις 2 Σεπτεμβρίου 2019 η Γραμματεία μας θα λειτουργεί καθημερινά 12.00-21.00 για να πάρετε οποιεσδήποτε πληροφορίες Σας χρειάζονται και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στα μαθήματα ρωσικής γλώσσας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας θα μας δηλώσετε και τις μέρες και ώρες που σας βολεύουν, ώστε να σας κατατάξουμε στο τμήμα που θα εξυπηρετεί καλύτερα το πρόγραμμά σας. Επισήμανση: Η εγγραφή σας στο τμήμα επιβεβαιώνεται μετά την κατάθεση των διδάκτρων ή την αγορά των εγχειριδίων. Πληροφορίες: 2310.220822.

Επίσης οι σπουδαστές προηγούμενων ετών να παραλάβουν τη λίστα των βασικών εγχειριδίων για τη φετινή χρονιά.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Έναρξη μαθημάτων: 01 Οκτωβρίου 2019 και νέα τμήματα από 14 Οκτωβρίου

Για το πρόγραμμα των δωρεάν επαναληπτικών μαθημάτων κάντε κλικ εδώ

Συμβουλευτική υποστήριξη και κατατακτήριο τεστ:

Όσοι επιθυμούν να προσδιορίσουν το επίπεδο γλωσσομάθειας της ρωσικής γλώσσας, μπορούν να περάσουν από τη Γραμματεία μας μας για να συμπληρώσουν, εντελώς δωρεάν, το τεστ κατάταξης. Με ένα προσωπικό κατατακτήριο τεστ οι καθηγητές μας θα διαπιστώσουν το γλωσσικό Σας επίπεδο και θα Σας ενημερώσουν σχετικά.

Δεν χρειάζεται να συμμετάσχετε σε κατατακτήριο τεστ αν:

  • παρακολουθήσατε τους τελευταίους 12 μήνες γλωσσικό τμήμα στο Russian Word,
  • είστε αρχάριος/-α σπουδαστής (δεν έχετε καλύψει παραπάνω από 1/3 της διδακτέας ύλης)
  • έχετε αποκτήσει πτυχίο γλωσσομάθειας TORFL.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…